Σχετικά με το Megavape.gr

Λίγα λόγια για εμάς…

Η ομάδα του MEGAVAPE βρίσκεται κοντά σας από το 2010! Από τότε μέχρι και σήμερα, μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε, αλλά η επιθυμία μας να σας προσφέρουμε πάντα τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, παραμένει σταθερή. Βασικό όραμά μας είναι πάνω από όλα η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και η παροχή κορυφαίων προϊόντων σε προσιτές τιμές!

Στα καταστήματά μας σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βέροια, Έδεσσα και Σκύδρα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, συσκευές και αξεσουάρ που θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ατμιστών. Βασικοί μας στόχοι είναι η όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση των πελατών μας από την συνήθεια του παραδοσιακού καπνίσματος στον διασκεδαστικό κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου καθώς και η συνεχής παροχή ποιοτικών ατμιστικών προϊόντων.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε μέσω της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού μας να δημιουργούμε συνεχώς ένα οικείο περιβάλλον που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την ανοδική πορεία μας!