Όροι χρήσης του Megavape.gr

1. Παραγγελία

Η διαδικασία της παραγγελίας είναι εύκολη και περιλαμβάνει απλά βήματα, κατά τα οποία εσείς συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας του megavape.gr  (σχετικά με τη διεύθυνση αποστολής, τον τρόπο πληρωμής κ.λπ.).Μόλις τελειώσετε, ο οδηγός σας ζητά να κάνετε ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (μόνο εάν πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση Αγορών» έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας).

Ο χρήστης ο οποίος πραγματοποιεί αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποδέχεται το συνολικό κόστος της παραγγελίας όπως αυτό έχει υπολογιστεί μέσα από το megavape.gr (Για παραγγελίες εσωτερικού). Επίσης τυχόν έξοδα επιστροφής της παραγγελίας του για οποιαδήποτε αιτία πλην ευθύνης του καταστήματός μας (λάθος τεμάχια, ελαττωματικά προϊόντα που καλύπτονται από την εγγύηση), βαρύνουν τον αποστολέα (πελάτη).

2. Διαθεσιμότητα προϊόντων
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή / και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

3.Τρόποι πληρωμής

Για παραγγελίες σε Κύπρο και εξωτερικό θα ισχύει η χρέωση της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών

3.1. Αντικαταβολή : Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με τον courier και εσείς πληρώνετε 4 ευρώ (Courrier 2.5 ευρώ και 1.5 ευρώ η αντικαταβολή)
3.2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχοι Λογαριασμού: Megavape.gr

Αριθμός Λογαριασμού: 5243013513374

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2201722430005243013513374

BIC / Swift: PIRBGRAA

Μεταφορά ποσού από ίδια Τράπεζα δεν έχει χρέωση.

Κατάθεση στο Ταμείο των Παραπάνω Τραπεζών δεν έχει χρέωση.

 ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν η μεταφορά του ποσού γίνει από  τρίτη (άλλη) Τράπεζα με μορφή εμβάσματος, τα έξοδα – προμήθεια εμβάσματος βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη, η εταιρεία μας δεν θα αποστέλλει παραγγελίες για τις οποίες χρεώθηκε έξοδα μεταφοράς εμβάσματος. Θα πρέπει ο πελάτης να χρεωθεί εξ ‘ολοκλήρου τα έξοδα εμβάσματος.

3.3. Στο κατάστημα : Μπορείτε να πληρώσετε στα καταστήματά μας κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

3.4. Μέσω Paypal : Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών.

4.Τρόποι αποστολής
Η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες μέρες ,με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Mε ACS Courier.
Γ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας.

5. Επιστροφές προϊόντων
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μέσα σε 5 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους.
Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :
Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ.
Να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής , Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.

6. Εγγυήσεις
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από τις επίσημες εγγυήσεις καλής λειτουργίας των αντίστοιχων επίσημων αντιπροσωπειών Ελλάδος. Οι κανόνες & η διάρκεια κάλυψης της εγγύησης ορίζονται από την αρμόδια αντιπροσωπεία, καθώς είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του προϊόντος που αντιπροσωπεύει, αλλά και για το διάστημα κάλυψης. Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το κάποιο προϊόν, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας και να μας γνωστοποιήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Θα φροντίσουμε να σας καθοδηγήσουμε με τα σωστά & απαραίτητα βήματα προκειμένου να μην ταλαιπωρήστε χωρίς λόγο και αιτία. Απαραίτητη προϋπόθεση και αποδεικτικό για την κάλυψη σας είναι η απόδειξη λιανικής ή το τιμολογίου πώλησης της εκάστοτε αγορά σας.

7. Προστασία – Ασφάλεια – Δικαιώματα
α .Προσωπικά δεδομένα: Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

β.Παρεχόμενες πληροφορίες: Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές χαρακτηριστικά και φωτογραφίες προϊόντων. Οι φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων είναι ενδεικτικές και η εταιρία μας δεν ευθύνεται ποινικά για οποιαδήποτε ανακρίβεια.

γ. Πνευματική ιδιοκτησία: Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, δηλαδή εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, downloading, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

8. Δικαίωμα Υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ακύρωση παραγγελίας Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας στο 6937083594 ή με email στο info@ megavape.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

9. Κόστος των μεταφορικών για αποστολές πανελλαδικά

2.5€ Μεταφορικά έξοδα,

1.5€ Αντικαταβολή